Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság 4. forduló

Időpont: 2019. március 10.
Helyszín: Herman Ottó Gimnázium

MVSC „A” csapat
Eredmények:

MVSC „A” – Premontrei SE 3 – 0 (75 38)
Kistarcsai VSRC – MVSC „A” 0 – 3 (49-75)

Elődöntő: MVSC „A” – MVSI „C” 2 – 0 (50-29)
Döntő: MVSC „A” – Gyöngyösi RSE 1 – 2 (71-51)

Játékosok: Suba Kinga, Kiss Dorka, Horváth Tímea, Hajdu Lili, Urbán Antónia, Szabó Tímea, Horváth Panni, Szűcs Enikő, Murvai Lili, Odor Dorina, Bortnyik Réka

Edző: Bejcziné Nagy Éva

A 4. forduló ismét Miskolcon zajlott, a rendezője a mi csapatunk volt. A játékosok hozzátartozói szombaton este felállították a pályát, vasárnap este pedig leszedték, mindent a helyére pakoltak. / Kerekes Attila edző társam segítségével természetesen./ Nagyon színvonalas vendéglátással kedveskedtek az ideérkező csapatok edzőinek és a versenybizottságnak. Nagy köszönet érte !!!
Az első mérkőzésünk a gödöllői csapattal volt, először sikerült 3: 0-ra megvernünk csapatot. Ez azt jelenti, hogy a „B” csapatunk is megerősödött! Technikailag fejlődtek a lányok, a begyakorolt ejtéseket is sikerült már játék közben egy párszor megjátszani.
A 2. meccs is 3-0 lett, magabiztosan verték meg a kistarcsaiakat. Szép nyitásokat, beadásokat, feladásokat láttunk, a hálónál is adódtak ügyes ejtések. Mind a 11 játékos pályára került.
A csoportban újra első helyen végeztünk, és a keresztjátékban megint nyertünk az MVSI „C” csapatával szemben 2:0-ra, azaz mehettünk az ezüst éremért. Itt játszottak a lányok a legjobban, legszínvonalasabban.
A 4. meccs a döntő játszma volt a Gyöngyös csapatával szemben, aki a tabella élvonalában szerepel.
Az első játszmában csak 3 ponttal maradtunk alul, a másodikat nagy örömünkre megnyerték a lányok. Nagyon küzdött mindenki, de a harmadik szettre elfáradt a csapat, nem sikerültek a labdamenetek.
Összegezve: Nagyon sokat fejlődtek a gyerekek nyitásban, mezőnyben egyaránt. Az „A” és „B” csapat közötti különbség csökken. A csapatjáték is alakulóban van, de a három kijátszása még kevés. Ebben kell fejlődnünk. Nagyon büszke voltam a lányokra, másodszor másodiknak lenni, azért ez nagyon szép siker!!!