U-14 Megyei bajnokság Nyugati csoport
2022.03.14 Felsőzsolca tartalék pálya

MVSC MISKOLC – BÜKKÁBRÁNY 9:0 (5:0)

MVSC-Miskolc: Győri-Potornai Roland, — Barsi Botond, Stefán József, Varga Ákos, Török Erik, Gyuricza András, Árvai Roland, Darabos Róbert, Szabados Milán
Csere: Mestellér Zétény, Tóth-Pfliegler Bence, Stefán Levente

Gólszerzők: Török Erik (3), Árvai Roland (2), Szabados Milán (2), Stefán József, Mestellér Zétény

Kicsit tartottunk a mérkőzéstől, mert a felkészülésünk alatt, csak kézilabda méretű műfüves pályán edzettünk, felkészülési mérkőzést nem játszottunk, de a játékosok gyorsan alkalmazkodtak a körülményekhez és játékukkal eloszlatták a kételyeket. A megbeszéltek szerint támadólag léptünk fel, gyorsan járattuk a labdát és igyekeztünk a két szélen minél többször az ellenfél mögé kerülni. Az ellenfelünket már a saját térfelükön letámadtuk és nem engedtük kibontakozni őket. Az elején még kimaradtak a helyzetek, de Stefán szabadrúgása a kapuban kötött ki, amely után szebbnél szebb támadásokat vezetve sorra szereztük a gólokat és a félidőre már eldöntöttük a mérkőzést.

A második félidőben a jó erőkből álló ellenfelünk bátrabban játszott, volt néhány támadása, amely kisebb zavart okozott a kapunk előtt, de továbbra is fölényben játszottunk. A csapat nem állt le és újabb szép gólokat szerezve kiütéses győzelmet arattunk.

A mai mérkőzésen voltak kiemelkedő teljesítmények, de hozzáállása miatt, valamennyi pályára lépő játékos dicséretet érdemel.
Edző: Dőri Sándor