1.forduló
Tiszaújvárosi SC – Miskolci VSC 32 – 41 (2023.09.23. 16:00)

A mögöttünk álló hétvégén kezdetét vette a Női felnőtt megyei bajnokság, amelynek keretében az első fordulóban a Tiszaújváros vendégeként léptünk pályára.

A mérkőzésre 12 fős kerettel utaztunk. A hat felnőttjátékos (felső sor: Csordás Bernadett, Farkas Patrícia, Pipicz Petra, Nagy Réka, Béres Eszter Fanni) mellett pályára lépett az U19-es lány III. osztályban szereplő Ifi csapatunk hat tagja is (alsó sor: Kapalkó Kitti Zsófi, Kovács Tamara, Bencze Lili, Csőke Dorka, Pásztor Netti, Gutta Fruzsina).

A bajnoki forduló az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult, mint eredmény és a mutatott játék képe alapján is. Az első félidőben sikerült 6 gólos előnyre szert tennünk, annak ellenére, hogy a mérkőzés első 15 percében az elfogadhatónál több hibát is vétettünk védekezésben és támadásban is egyaránt. Az első játékrész elején tapasztalható kezdeti drukk és izgalom mérséklődött, így ennek köszönhetően a játékunk is összeszedettébe vált és megnyugtató előnnyel vonulhattunk az öltözőbe a szünetre.

A második félidő első 10 percében volt egy minimális hullámvölgyünk, de az időkéréssel, és a játékosok folyamatos cseréjével sikerült rendezni sorainkat. A jó fizikai állapotunknak köszönhetően a mérkőzés kimenetele nem volt kérdés, így 9 gólos különbséggel sikerült az első bajnoki fordulón megszereznünk a két pontot. A csapatomnak ezúton is gratulálok.