Címvédőként érkezve, láttam a csapaton, hogy egy kicsit nagyobb nyomás nehezedik rájuk, mint tavaly ilyenkor, de igyekeztem minél jobban levenni a vállukról a terhet.

A szerencsétlen sorsolás miatt, már az első nap megismétlődött a tavalyi (és idei) döntő, amin, habár 2:0 arányban kikaptunk, mégis tovább tudtunk menetelni a csoportból. A következő két meccsen a lányok kicsit megkönnyebbülve, stabil teljesítményt tudtak hozni, így két 2:0 arányú győzelem után, ismét az aranyért küzdhettünk az utolsó meccsen.
Úgy gondolom a mezőnyből a két legkiemelkedőbb csapat játszhatott a döntőben, ezért várható volt a szoros mérkőzés. Az első szettet stabilan hoztuk, viszont a másodikban elfáradtunk sajnos, és a szétlövésbe is ezt a formánkat vittük tovább.

Gratulálunk az SZBI-nak, hiszen megérdemelten nyerték meg idén az aranyat, viszont úgy gondolom, hogy a mi ezüstünk, ismervén a befektetett munkát és a lányokat, aranyat ér!
A gólkirálynő a tornán Horváth Fruzsina lett.

A lányokkal augusztus közepén még részt veszünk Hajdúnánáson egy tornán, a cél itt is a legjobb formánkat nyújtani, ha lehet a legfényesebb érmet begyűjteni.

A csapat tagjai:
álló sor, balról jobbra: Deák Klaudia, Csordás Bernadett, Sidlovics Eszter, Balogh Petra, Flaskó Lilian, Farkas Patrícia térdelő sor balról jobbra: Nagy Réka, Pipicz Petra, Horváth Fruzsina, Saffarik Mirtill

2023.07.15-16 Berekfürdő

Edző : Apatóczky Máté