U 14 Megyei bajnokság Nyugati csoport:

2020.09.11.
MVSC MISKOLC – BORSODNÁDASD  6 – 2  (4-0)

MVSC: Répási: Kinik, Barsi, Dandé,Török, Gyuricza, Valánszki, Sloszár, Szabados
Csere: Zombor (kapus) Darabos, Mestellér
Gólszerző: Török Erik (3). Szabados Milán (3.)
Edző: Dőri Sándor

Bátran az ellenfelet letámadva, sokat futva kezdtük a mérkőzést. A vendégek főleg a védekezésre koncentráltak, de azért egy-két kontra támadással is próbálkoztak, amely nem jelentett veszélyt a kapunkra. Egyre nagyobb fölényben játszottunk és a 10. percben Török révén megszereztük a vezetést. A gól jó hatással volt a csapatra és nagyszerű játékkal, további gólokat szerezve magabiztos 4:0-ás előnnyel vonultunk pihenőre.

A második félidő nem úgy indult, ahogy megbeszéltük az öltözőben. A vendégek az első támadásukból szépítettek, mivel a védelem és a csereként beállt Zombor is nagyot hibázott. A bekapott gól megzavarta a csapatot és a vendégek átvették a játék irányítását, és több veszélyes támadást is vezettek. A félidő felénél magához tért a csapat és egy labda szerzést követően Szabados szerzett gólt, amely után visszavettük az irányítást.  A vendégek elfáradtak és egyre nagyobb fölénybe kerültünk, de a helyzeteinket sorra kihagytuk, vagy az utolsó passznál pontatlanok voltunk. Szabados újabb gólja után még a nádasdiak is betaláltak, de végül magabiztos győzelmet arattunk.

Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat, a második félidőben hullámzó teljesítményt nyújtott, amiben a meleg és a fáradtság is közrejátszott. Török és Szabados góljaikkal kiemelkedtek a csapatból, de minden játékos megérdemli a dicséretet.

MLSZ U-14 Észak II.osztály:

Szeptember 11-én pénteken 17 órától Mezőkövesden játszottuk a 2. Bajnoki mérkőzésünket.

Már az első félidőben jól kezdtük a játékot, az első percben megszereztük a vezetést. Az első félidőben még 2 gólt sikerült rúgnunk a Mezőkövesd csapatának.

A második félidőben tovább szárnyalt a csapat, újabb 6 gólt szereztünk.

MEZŐKÖVESD -MVSC MISKOLC:  3-9
Jók: Az egész csapat

Csapat tagjai: Bagoly Zsombor, Tóth Martin, Lévai Áron, Kudlák Kristóf, Babar Máté, Tóth Gellért, Tóth Ágoston, Bódi Bence, Lakatos Milán, Kovács Péter, Kolompár András Farkas Marcell, Kövesi Ákos

edző: Bódi Béla

MLSZ U-15 Észak II.osztály:

A Mezőkövesdi mérkőzést mindkét csapat nagy lendülettel kezdte, a kapu előtti lehetőségekkel. A vezetést nekünk sikerült megszerezni, egy remek kiugratás után. A második félidőt két gyors góllal kezdtük, ami el is döntötte a találkozót. A folytatásban is gólratörően játszottunk, a játékosok remek egyéni teljesítményeket nyújtottak a műfüves pályán.

2020.09.11.
MEZŐKÖVESD – MVSC MISKOLC:  0-9

Csapat tagjai: Koczán Krisztián , Munkácsi Máté , Magyar Ádám , Peknyó Kristóf , Laczkó Norbert , Kristóf Tamás , Tóth Sándor , Matusz-Kalász Bence , Veres Boldizsár , Fenesi Péter , Csanálosi Bálint , Dobos András , Oláh Marcell , Bíró Balázs

edző: Szűcs Géza