B.A.Z. megyei U-14 1. forduló:

A U-14-es Megyei bajnokság Nyugati csoportban szereplő csapatom az első fordulóban Nyékládházán mutatkozott be. A gyerekek izgatottan várták a mérkőzés kezdetét, hisz eddig csak a Bozsik programban szerepeltek. A több hónapos kihagyás, a nyaralások elhúzódása, a létszám problémák, és a lejátszott, felkészülési mérkőzések eredményei alapján a gyerekeket féltettem a mérkőzéstől. Ráadásul két meghatározó játékosra, sérülés és betegség miatt nem számíthattam, vissza játszókat pedig nem kaptam. De a játékosaim felülmúlták a várakozást és nagyon jó teljesítményt nyújtottak.

Nyékládházi DE – MVSC Miskolc 1:4 (1:0)
Gólszerző: Török (2) Szabados(2)
MVSC : Répási — Kinik Dandé Barsi Darabos – Török Valánszki Sloszár – Szabados
Csere: Zombor(kapus) Mestellér, Herczeg.

edző: Dőri Sándor

A csapat megilletődötten kezdte a nagy melegben lejátszott mérkőzést. A hazaiak irányítottak, de komoly veszélyt nem jelentettek a kapura. Fokozatosan lendültünk játékba és több gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, de egy kontrából a hazaiak szereztek vezetést. A félidőben átbeszéltük a folytatást, és a játékosok nagyszerű teljesítményt nyújtva, látványos játékkal a helyzeteinket kihasználva magabiztos győzelmet arattunk. A példás hozzáállásért a fegyelmezett játékért valamennyi játékos dicséretet érdemel. A második félidőben nagyon szép támadásokat vezettünk, a helyzeteinket kihasználtuk. Barsi és Dandé védekezésben kiemelkedőt nyújtott. Valánszki jól szervezte a játékot. Szabados és Török pedig góljaik mellett, végig veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.

MLSZ U-14 Észak II.osztály 2.forduló:
A hétvégén bajnoki fordulón vendégszerepelt U14 -es csapatunk.

Az első félidőben -bár mezőfölényt alakítottunk ki-a támadás befejezéseink sikertelenek voltak, így 1 gólos hátránnyal zártuk az első félidőt.

A második félidőben sikerült a támadás befejezésén javítani, pontosítani a támadásokat, ezáltal megfordítottuk az eredményt.

Nagykáta SE- MVSC Miskolc : 1-5
Kiemelkedő játékosok: Lévai Áron, Ronyecz Patrik, Kolompár András
Edző : Bódi Béla

MLSZ U-15 Észak II.osztály 2.forduló:
A hétvégi fordulón Nagykátán vendégeskedtünk.

Mindkét félidőt magabiztosan és mezőnyfölényben játszva, abszolút megérdemelve gyűjtöttük be a 3 pontot.

Nagykáta SE- MVSC Miskolc : 1-8
Jók: Az egész csapat
Edző : Szűcs Géza