A tegnap napon az MVSC U17 Zöld Serdülő csapata két mérkőzést játszott.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. o. KELET Középszakasz
MVSC ZÖLD – EVSI-A 3:2 (-18, 21, -23, 20,6)

Játékosok: Balázs Anna, Kajtor Kitti, Lukács Zorka, Klikas-Katsios Eleni, Veczán Emma, Szabó Jázmin. Csere: Tóth Eszter, Horváth Anna Lilla.Edző: Kerekes Attila, Göncfalvi Balázs.

Nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk az első négy játszmában, kiváló megoldások és buta hibák jellemeztek minket. A döntő szettben már a legjobb arcunkat mutattuk és megérdemelten lett miénk a győzelem.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. o. KELET Középszakasz
MVSC ZÖLD – SZOLNOKI SPS SÁRGA (18, -9, -10, -21)

Játékosok: Balázs Anna, Kajtor Kitti, Lukács Zorka, Klikas-Katsios Eleni, Veczán Emma, Szabó Jázmin. Csere: Tóth Eszter, Horváth Anna Lilla, Kocz Vanilla Eszter, Knefély Noémi, Babka Vivien, Lukovics Lilla.Edző: Kerekes Attila.

Kiválóan kezdtük az első játszmát, jó nyitásokkal, bátor játékkal hamar nagy előnyre tettünk szert és így megérdemeltük a győzelmet. A folytatásban nem lehetett a lányokra ismerni. Rengeteg egyéni hiba tarkított a játékunkat, a lányok önbizalma elszállt. A negyedik szettre egyre jobb, magabiztosabb lett a játékunk, nagy hátrány után a végjátékban sikerült átvennünk a vezetést. Sajnos, az utolsó pillanatokban nem volt meg a kellő koncentráció, veszítettünk.