Regionális U-16 Bajnokság
2022.10.09. MVSC pálya
MVSC Miskolc-Eger 0:2 (0-0)
MVSC-Miskolc csapata: Illés Levente- Kudlák Kristóf, Lévai Áron, Mag Milán (Lakatos Milán), Ronyecz Patrik, Madarász Áron, Szegedi Márk, Szukenyik Raul, kolompár András, Kövesi Ákos, Sziklai Gergő

A bajnokság 2. helyezettjét fogadtuk hazai pályán.

Az egri csapat rászolgált helyezésére, ezt megmutatták, gyors, pontos összjátékot produkáltak a mezőnyben. Az első félidőben lelkes játékkal partiban voltunk, kevés lehetőségünkkel nem tudtunk élni, de az ellenfél is kihagyta lehetőségeit. A mezőnyben nagy küzdelem alakult ki, helyenként kemény összecsapásokkal. A félidő végén az ellenfél egyik támadóját (akit előtte többször figyelmeztetett szóban) a játékvezető kiállította.
A második félidőt cserével kezdtük, egy védő helyett támadót küldtem a pályára.
Sok pontatlanság jellemezte a játékunkat, az ellenfél zárt védekezésével nem tudtunk mit kezdeni.

Egy ellentámadás végén szép egyéni megoldással megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Meddő játékunk a második kapott gól után még jobban szétesett. Mivel mezőnyjátékos csere nem volt, a sérülést jelző, és a betegséget jelző játékosaimat nem tudtam lecserélni, friss embert beküldeni helyettük. Az egriek megtartották a labdát és az eredményt, megérdemelten vitték el a három pontot.

Szűcs Géza edző