Miskolc, 2022. november 6.

Miskolci VSC Zöld – DEAC 0:3 (-24, -6, -8)

Edzői értékelés: Nagyon jól sikerült az első játszma, felvettük a mérkőzés ritmusát. A végjátékban sikerült játszmalabdához jutnunk, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Ennek következtében a második etapban nagyon sok hibát vétettünk, így simán nyer a DEAC. Az utolsó szettben azok kaptak játéklehetőséget, akik addig a kispadon szurkoltak.

Miskolci VSC Zöld – VRCK 3:0 (14, 22, 21)

Edzői értékelés: Az első játszmában azoknak adtam lehetőséget, akik az előző mérkőzésen kezdőként kaptak játéklehetőséget. A kezdeti bizonytalanságokon hamar sikerült úrrá lenni és sikerült magabiztosan nyernünk. A második és a harmadik szettek hasonló forgatókönyv szerint zajlottak. Az első szakaszban kevésbé koncentrált játékot, sok hibát vétettünk, aztán minden erőt mozgósítva sikerült fordítani, ezzel – teljesen megérdemelten – megszereztük az első győzelmünket.

Játékosok: Knefély Noémi, Szabó Jázmin, Korozs Lilla, Balázs Anna, Babka Vivien, Makkai Janka, Lukács Zorka, Lukovics Lilla, Veczán Emma, Bortnyik Réka, Tóth Eszter, Jászai Blanka, Klikas-Katsios Eleni.

Edző: Kerekes Attila

Alapszakasz Miskolc, 2022. október 15.

Miskolci VSC Zöld – EVSI A 2:3 (-19, 19, -22, 23, 9)
Edzői értékelés: Nagyon jól sikerült az első játszma, a kezdeti hátrányt hamar ledolgoztuk és szép játékkal nyertünk. A második etapban – sajnos – fordított az Eger. A harmadik játékban sikerült javítani és ismét mi vezettünk. Nagyon jól indult a negyedik szett, mérkőzés labdához jutottunk. Nagy bánatunkra sok egyéni hiba miatt egyenlített az ellenfél. Az rányomta a bélyegét a döntő játszmára is, mert komoly hátrányba kerültünk már az elején. Innen még sikerült felzárkózni, de fordítani már nem tudtunk. Így is dicséret illeti a lányokat.

Miskolci VSC Zöld – Szolnoki SPC Sárga 0:3 (18, 14, 14)
Edzői értékelés: Az első játszmában azoknak adtam lehetőséget, akik az előző mérkőzésen nem kaptak játéklehetőséget. A végjáték kezdetéig tartották a lépést a szolnoki lányokkal, de itt elfogyott a tudás. A következő etapra ismét a kezdő csapat állt fel. Sajnos nem tudtak kellőképpen koncentrálni, felpörögni az egyre jobban játszó ellenféllel szemben. Ugyanez volt jellemző az utolsó játszmában pályára lépőkre is, így megérdemelt győzelmet aratott a Szolnok.

Játékosok: Koncz Vanilla, Knefély Noémi, Szabó Jázmin, Korozs Lilla, Balázs Anna, babka Vivien, Klikas-Katsios Eleni, Lukács Zorka, Lukovics Lilla, Veczán Emma, Bortnyik Réka, Tóth Eszter.

Edző: Kerekes Attila