MVSC-MISKOLC – BORSOD SPORT CLUB 8:1 (3:1)
IDŐPONT: 2022.10.02
KOROSZTÁLY: U14
HELYSZÍN: MVSC Pálya

MVSC-MISKOLC csapata: Vágási Roland, Stefán Levente, Győrfi Levente, Balog János, Fecske Attila, Csordás Bence, Hajdú Gergő, Darabos Róbert, Bihari Vince, Kondás Zétény, Kuchta Dániel, Matiscsák Dominik, Árvai Roland

Az ötödik fordulóban a harmadik helyen álló Alsózsolca csapatát fogadtuk hazai pályán.

Tiszteletreméltó eredményeket ért el eddig soros ellenfelünk, egy vereségük volt a Tarpacsapatától kaptak ki ők is. Ezen mérkőzésüket személyesen is megtekintettem.
Tapasztaltakat leszűrve agresszív játékot produkáltak játékosaim, akaratunkat kezdettől fogva ráerőltettük ellenfelünkre. A játék minden tényezőjében jobbak voltunk. Kiváló csapatjáték, kiváló egyéni játék, megérdemelt nyolc rúgott gól. Viszontláttam a héten gyakoroltakat.
Gratulálok a csapatomnak, minden tekintetben. Kiváló pálya, kitűnő játékvezetés sportszerű ellenfél.Köszönet a szurkolóknak, a kedves szülőknek a sportszerű biztatásért!

Edző: Szatmári István


U-14 Megyei bajnokság Nyugati csoport
Sajószöged – MVSC Miskolc  1 : 2  (1 : 1 )
MVSC Miskolc: Terbe,- Lengyel Cs, Csordás, Stefán L, Balogh, Fecske, Kocsis, Bihari, Matiscsák.
Csere: Sidlovics, Kiss, Kondás, Szalóczi
Gólszerző: Kocsis, Balogh

Jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, a csapat első perctől kezdve irányította a játékot. Támadásainkat próbáltuk a széleken vezetni és lehetőleg minél többször a hazai védelem mögé kerülni. Ez többé kevésbé sikerült is, és egy szép támadásból sikerült megszerezni Kocsis góljával a vezetést. Óriási mezőnyfölényben játszottunk, a hazaiak sokszor arra rúgták a labdát amerre álltak, a félpályát is alig lépték át, szinte semmi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. A vezetésünk birtokában a csapat kicsit elkényelmesedett és egyre pontatlanabbul kezdett el játszani. Sok volt a rossz passz, az egyénieskedés. Sajnos ezeken a cserék sem változtattak, sőt egyre jobban visszaestünk és a hazaiak átvették a játék irányítását, sorozatos egyéni hibák után ki is egyenlítettek.

A második félidőben a kapujuk elé betömörülő és egyre lelkesebben játszó hazaiak csak a védekezéssel törődtek, de kontra támadásaikban benne volt a gólveszély, mert a védelmünk hibát hibára halmozott. Támadó játékunk nagyon lassú és körülményes lett, rengeteg volt a rossz passz, az eladott labda. A hazaiak az utolsó 10 percre felbátorodtak és kétszer is csak Terbe bravúros védése mentette meg a csapatot a góltól. A mérkőzés végén a szerencse mellénk pártolt, hisz egy jobb oldali beadás után a labda Balogh elé pattant, aki az üresen maradt kapuba passzolt. A látottak alapján a szerencsének köszönhetjük a győzelmünket.

Edző: Dőri Sándor


Időpont: 2022.09.25
Helyszín: Felsőzsolca
Harmadik mérkőzésünket az addig veretlen Felsőzsolca korosztályos csapata ellen vívtuk.

Esős időben kicsit csúszós pályán kezdődött a mérkőzés. Fölénybe kerültünk mind labdabirtoklásban, mind az átmenetekben. A párharcokat is megnyertük uraltuk a középső zónát, kellő agresszivitással szereztük meg a labdákat, mely labdaszerzésekből kreatív támadójátékkal szép támadásokat vezettünk ez gólokkal is párosult. Félidőben előnnyel vonultunk az öltözőbe. A második félidőben is a mi agresszív játékunk érvényesült, hűen tükrözi ezt a négy sárga lapunk és a rúgott gólok is. 2:1 re nyertünk idegenben, de olyan fölényben játszottunk, melyet nem tükröz az eredmény.

Gratuláció a csapatnak.
Nagyon jó csapatjáték, kiváló egyéni teljesítmények.

MVSC-Miskolc csapata:
Vágási Roland, Nagy Hunor, Győrfi Levente, Árvai Roland, Stefán Levente, Fecske Attila, Csordás Bence, Darabos Róbert, Bihari Vince, Kondás Zétény, Pocsai Botond, Kuchta Dániel, Varga Mátyás
Edző: Szatmári István