2021.11.06 MVSC Miskolc Sporttelep
MVSC-Miskolc – Borsodnádasd 4:0 (1 : 0)

MVSC-Miskolc: Zombor – Árvai, Stefán József, Gyuricza, Sinkovicz, Török, Barsi, Valánszki, Szabados
Csere: Mestellér, Kinik, Tóth-Pfliegler, Darabos, Stefán Levente.

Gólszerző: Darabos (2), Árvai, Gyuricza.

Az egyenetlen talaj és a sár rendre megtréfálta a játékosokat. Az ellenfél betömörült a saját kapuja elé, és egy-két kontrát kivéve, minden erejével a védekezésre összpontosított, sokszor arra rúgták a labdát amerre álltak.

A nehéz pályán lassan és körülményesen játszottunk, sok volt a pontatlan átadás és a kidolgozott kevés helyzetünkből nem találtuk el a kaput. A félidő közepén végül Darabos 15 méterről leadott lövésével megszereztük a vezetést. A második félidő annyiban volt más, hogy a vendégek kezdtek elfáradni, egyre többet hibáztak, a mély talaj sokat kivett belőlük, így egyre többször sikerült mögéjük kerülnünk és helyzeteket kialakítanunk, amelyek közül hármat sikerült értékesíteni.

Az eredmény alapján újabb magabiztos győzelmet arattunk, amelyet inkább a küzdeni tudásunknak, mintsem a jó játékunknak köszönhetjük. A mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott Stefán József, Gyuricza, Árvai és Darabos.

Edző: Dőri Sándor

MLSZ Regionális U17
2021. október 17.
MVSC-Miskolc – Eger 4:1

MVSC-Miskolc: Kiss B. 6 (Galambos Sz.7) – Tóth B.7, Takács Á.8, Sohajda Viktor 8, Halona M.7 (Buró B.6) – Sántha L.6 ( Lengyel M.6) Vécsi B.7 (Nagy j.7)  Radácsi D.8,5 – Birke V. 7, Bukszár Á.6 (Király O.8) Sántha Z. 7.
Gól: Birke Versény ,Sántha Z. ,Nagy J.Király O.

Lendületes kezdéssel leptük meg ellenfelünket, kivàló szélsö játékunkban köszönhetően 2 gólos előnyre tettünk szert, majd az Egér felénk kerekedett…

Uraltàk a mezőnyt, jól jàratták a labdát, a védelmünk mögé kerültek, nem sikerült kihúzni a félidőt, egy bal oldali akció után 12m-ről szereztek gólt. A második félidőben is az Eger játszott nagy fölényben, a védelem és a középpálya órási munkát végzett, szívvel, lélekkel, egymást bíztatta és belelkesedve átvészeltük a nehéz pillanatokat. Sőt, egy ellenakció után, Versény passzából Nagy J. szerzett látványos gólt, ami megnyugtatta a csapatot.  A 4.gólunk, egy középpályán való szerelés utáni kiugratás után született, óriási örömet szerezve ezzel saját magunknak, mert ismerjük el: egy nàlunk jobb csapatot sikerült legyőzni, óriási akarattal.

2021. október 24.
Hatvan – MVSC-Miskolc 1:2
MVSC-Miskolc: Galambos Sz.6- Tóth B.6 Takács Á.6 Sohajda V.7 Halona M.5 -Nagy J.4 (Buró B.5)  Király O. 4 (Lengyel M.5) Radácsi D.7 – Birke V.5,5 Bukszár Á 6 (Prodán R.5)  Zéti 7.
Gól: Bukszár Á. Sántha Z.

Azonnal kezdeményezően léptünk fel, meg voltak a helyzetek, majd a 7. percben a szélről belőtt labdára Bukszár Á. érkezett.

Támadtunk, de nagyon pontatlanul játszottunk, majd ahogy fogytunk támadásban, és egyre jobban elkényelmesedtünk, úgy jött fel egyre jobban a hazai csapat.

A 35.perctől egyre többet tartózkodtak a térfelünkön, majd a félidő végén egy 11-esből (nem volt az) egyenlítettek is!

A 85. percben 25 méterről Sántha Zétény az „év szabadrúgásgólját” lőve, megmentette számunkra a 3 pontot!

2021. október 31.
MVSC-Miskolc – Ózd 3:3

MVSC–Miskolc: Galambos Sz.6 ( Kiss B  60.’) –  TóthB 4 Takács Á.5 Sohajda V.8 Halona M.5 –  LengyelM M 5 (BuróB.4)Vécsi B. 4 (Bancsók B.4) Radácsi D.4 (Sántha Levi 4) – Birke V.6 Király O.6 Sántha Z.6
Gól:Király O., Sántha Z. Sohajda V.

Gyorsan, fürgén lendületesen kezdtük a mérkőzést, a 13.percben már 3:0 volt ide.   Sohajda V. vágott be 22ről, egy szabadrúgást, majd Király Ottó kaparta be közelről a labdát, és egy formás jobb oldali akció után a kipattanót Sántha Z. zúdította ballal a léc alá!

Aztán 25 perc után a jóllakottság érződött a csapaton, jött egy eladott labda, amit az ellenfél csatára a kapuig vitt (3:1 a félidő)!

Az Ózdot felhoztuk, a teljes második félidő az övék volt.   Több poszton is rosszul cseréltem (persze mindenkinek szerettem volna lehetőséget adni), ennek is tudható be, hogy 65. percben, majd 79.percben is két “potyagólt” kaptunk.

Saját magunknak köszönhetjük a döntetlent, mert 3:0 után azt hittük megvan a győzelem, de bebizonyosodott, hogy még ilyenkor sincs megnyerve egy mérkőzés.

2021. november 06.
Balassagyarmat – MVSC-Miskolc 4:4

MVSC-Miskolc: Galambos Sz.6- Tóth B. 6Takács Áron 5 SohajdaViktor 6 Beregi B 4 ( Buró B.4) – Vécsi B.6-1=5, Halona M 6 Radàcsi D.5  ( LengyelM. -) Versény 8,5 Király O.8 Benji 5.

Talán a 3 órás utazás is közrejátszott abban, hogy az első negyedórában az “öltözőben maradtunk”, a mérkőzés 10.percében már 2:0 volt az ellenfél javára. 25 perc után kezdtünk felpörögni, a 37.percben egy lecsorgó labdából szépítettünk (Király O.), majd egy baloldali akció után Versény passzából ismét Király Ottó volt eredményes (44.perc 2:2).  A második félidőben csak “gyűrték” egymást a csapatok, semmi érdemleges nem történt, nem úgy, mint az “őrült “utolsó tíz percben.  A 85.  percben Versény rúgott be egy oldalszabadrúgást, majd a 92.percben egy kiugratás után egyenlítettek a hazaiak. A játékvezető 2 perces hosszabbítást közölt, ezért mindenki elkönyvelte a 3:3-at! 

Középkezdést még engedett a spori, és a felívelt kiugratásból Versény ismét a hálóba lőtt (3:4).

De még mindig engedett egy középkezdést a játékvezető: ismét egy felívelés, kapusunkkal egy ütközés (szabálytalan volt), után a hálóba gurítottak. 94.perc:4:4!

Sajnos igazságos a döntetlen…

Czinglér László – az U17-es csapat edzője

B-A-Z megyei I. osztály U19
időpont: 2021.11.06.
helyszín: MVSC pálya

MVSC-Miskolc – Mezőcsát 7-4 (5-2)
MVSC-Miskolc: Galuska 6, Demény 7, Szabó 7, Kutas 6, Sass 7, Bobik 6, (Kiss 6) Bakos 6, Szendrei 8, Urszin 6, Juhász 8, Fángli 8.

Góllövők: Szendrei (2), Fángli (2), Juhász (2), Sass
Kiállítva: Sass 

A mérkőzést jól kezdtük, beszorítottuk a vendégeket, majd jött a hidegzuhany, egy kontra végén, távolról érkezett lövéssel megszerezte a vezetést ellenfelünk. Szerencsére néhány perc alatt sikerült egyenlítenünk. Az első félidő további részében jobban játszottunk, de kimaradtak a helyzeteink. Gólt, csak a félidő utolsó perceiben sikerült szereznünk, de akkor négyet is! Ezzel megindult a gólszüret, miközben kaptunk is egyet. A 2. félidő felejthetőre sikerült, mert miután már eldőlt a mérkőzés, sokat könnyelműsködtünk. Végül is gólgazdag, közönségszórakoztató mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk.

edző: Fischer Csaba