IV. Forduló

MVSC-Miskolc – Mezőkövesd Zsóry FC 3-2 (0-1)

Helyszín: MVSC Stadion

A negyedik fordulóban egy igazi rangadóra került sor a megyei rivális Mezőkövesd csapatát fogadtuk hazai környezetben. Előzőekben is nagy csatákat vívtunk egymással most is erre lehetett számítani. Sajnos nem úgy indult a mérkőzés ahogy elterveztük a vendégcsapat korán vezetést szerzett és félidőben vendégelőnnyel vonultunk be az öltözőbe 0:1 a Kövesd javára.

Félidőben megbeszéltük a hibákat szerkezetet váltottunk és egy teljesen más felfogásban játszottunk a második félidőben, sokkal agresszívabbak lettünk, feljavult a középpályás sor, rengeteg labdát szereztünk uraltuk, irányítottuk a játékot és gólokat tudtunk szerezni. Sikerült megnyernünk a mérkőzést igazi csapatmunka volt.

V.Forduló

Mercedes KLC – MVSC-Miskolc 5-2 (2-1)

Helyszín: Kecskemét Városi Stadion        

Ismét egy nagy múltú patinás egyesület akadémiai csapata ellen léptünk pályára fárasztó utazás után. Sajnos ólomlábakon mozogtunk egyéni, illetve csapat védekezési hibák miatt fél óra elteltével két gólos hátrányba kerültünk, de nem adta fel a csapat és a félidő vége előtt sikerült gólt szerezni. Hazai vezetéssel vonultunk az öltözőbe félidőben.

A második félidő elején támadtunk uraltuk a játékot helyzeteket alakítottunk ki, de egy kontratámadás után gólt lőtt a hazai csapat. Ismét nagy erőket mozgósítottak a srácok gólt lőttünk, de nem sikerült megfordítani a mérkőzés állását, sajnos hibáztam nagyon feltoltam a védekezést, túlzottan a támadásokat erőltettem, amely a védekezés rovására ment.

A játékosaim mindent megtettek becsülettel küzdöttek, de sajnos kikaptunk egy motivált hazai csapattól 5:2 arányban.

VI. Forduló

MVSC-Miskolc – BVSC-Zugló 5-1 (3-1)

Helyszín: MVSC Stadion

A hatodik fordulóban igazi Vasutas Rangadóra került sor hiszen a budapesti Vasutas csapattal a BVSC csapatával játszottunk.

Rangadóhoz méltóan nagyon motiváltan és kellő önbizalommal léptünk pályára, de a vendégcsapat került előnybe viszont hamar kiegyenlítettünk és a vezetést is megszereztük ezután már egyértelműen jobban futballoztak a srácok. Ezen a mérkőzésen a labdarúgás minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk és megérdemelten nyertünk ilyen arányban is. A csapatjáték tükrözte a taktikai felkészültségünket erre a mérkőzésre, a héten gyakoroltakat mind védekezésben mind támadásban sikerült viszontlátnom.

Kiváló egyéni teljesítmények járultak hozzá a csapatjátékhoz.

VII.Forduló

2021.10.09.

Sz.-Cs. Grosics Akadémia – MVSC-Miskolc 2-4 (0-2)

Helyszín : Gyula Labdarúgó Akadémia

Korai kelés, fárasztó utazás után a Szeged-Csanád Labdarúgó Akadémia csapata ellen léptünk pályára idegenben. Küzdelmes férfias párharcokkal teli mérkőzésen agresszív dinamikus játékot sikerült produkálni, mellyel megleptük ellenfelünket és végig biztosan kézben tartva a mérkőzést megérdemelten nyertek a játékosaim. A letámadást alkalmaztuk már az ellenfél tizenhatosának előterében nem hagytuk kibontakozni az ellenfelet sok labdát tudtak szerezni a játékosok higgadtak voltak és pontosak a befejezéseknél is.

Megérdemelten hoztuk el a három pontot az Akadémiáról.

Köszönet a Szülőknek a hozzátartozóknak, amiért elutaztak ilyen messzire, és szurkoltak nekünk, mellyel nagyban hozzájárultak a győzelemhez.

VIII.Forduló

2021.10.17.

MVSC-Miskolc – Balmazújvárosi FC  12-1 (6-0)

Helyszín: MVSC Stadion

 A VIII.Fordulóban a Balmazújváros csapatát fogadtuk hazai környezetben. Szerettük volna az eddigi jó szereplésünket folytatni, ennek megfelelően készültünk a héten nem lebecsülve ellenfelünket, akik az utolsó helyen álltak a tabellán. Ismét gyors, agresszív, dinamikus volt a játékunk, kidolgozott helyzetek szebbnél szebb gólok 12:1 re nyertünk szerényebb képességű ellenfelünk ellen, mely mit sem von le a gyerekek sikeréből.

Kiváló minőségű pálya sportszerű szülők, szurkolók és szimpatikus sportszerű ellenfél.

IX.Forduló

2021.10.30.

REAC Sportiskola SE – MVSC-Miskolc 1-3 (1-1)

Helyszín: Budapest

Nehéz mérkőzésre számítottam a REAC csapata a középmezőnyben foglal helyet és eddigi eredményeik elég vegyesnek bizonyultak, de szoros meccseket játszottak és van egy két kifejezetten ügyes játékosuk. Ennek szellemében készültünk egész héten, próbáltam a sikeres szereplésnek megfelelő taktikával pályára küldeni a csapatot. A középpályás pressinggel, próbáltunk fölénybe kerülni területet nyerni és gyors kontrákra felépíteni a játékunkat.

Jól kezdtük a mérkőzést agresszívak voltunk sajnos a játékvezető sporttárs nem nagyon tolerálta ezen játékstílusunkat és szétfújta meccset egy ellenünk megítélt szabadrúgásból vezetést szerzett a pesti csapat, de két perc alatt egyenlítettünk majd rárúgtuk a következőt még a félidő vége előtt, így megérdemelt előnnyel fordultunk. A második félidőben a megbeszéltek szerint türelmesen a kontrajátékra építettük a játékunkat és kellő agresszivitással gólokban is megmutatkozott megérdemelten nyertük meg a nagyon fontos mérkőzést az álmaink, illetve céljaink beteljesülése érdekében egy nagyon jó csapat és egy kevésbé jó játékvezetés ellenében. Edző: Szathmári István