U-14 Megyei bajnokság Nyugati csoport:
2020.10.03.
MVSC Miskolc – Parasznya 12 -0 (4 – 0)
Répási,- Barsi, Dandé,-Török, Gyuricza, Darabos, Valánszki, Sloszár,- Szabados. Csere: Kinik, Tóth-Pfliegler, Zombor, Mestellér.

Gólszerző: Szabados (3), Sloszár, Darabos (2), Török (2), Gyuricza, Valánszki, Dandé, Zombor.

Nyilatkozat: Teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, külön öröm, hogy ezt kapott gól nélkül oldottuk meg. A csapat erősségét mutatja, hogy a gólokon nyolc játékosunk osztozott.

Gratulálok a csapatnak! Minden játékos dicséretet érdemel!
Edző: Kurucz Gábor

U-16 Megyei bajnokság Nyugati csoport:
2020.09.27.
Emőd – MVSC Miskolc  1-6

Gólszerző: Bukszár Ádám 2, Sántha Zétény 3, Prodán Raul.

Nagyon lendületesen voltunk, ragyogó szélsőjátékkal őröltük fel az ellenfelet, ilyen arányban is megérdemelten nyerve.
edző: Czinglér László

2020.10.04.
MVSC Miskolc – Sajószentpéter   29-0

Gólszerző: Sántha Zétény 7,Vass G Zsombor 6, Vécsi Balázs 4, Sántha Levente 4, Lengyel Máté 1, Takács Áron 2, Birke Versény 4, Valter Benedek 1.

Egykapuztunk, de szakmailag nem értékelném a mérkőzést…
edző: Czinglér László

U 14 Megyei bajnokság Nyugati csoport:
2020.10.09.
BÜKKÁBRÁNY – MVSC MISKOLC 3:6 (2:1)

MVSC-Miskolc: Zombor- Dandé, Barsi, Gyuricza, Darabos, Török, Valánszki, Sloszár, Szabados. Csere:  Tóth-Pfliegler, Kinik
Gólszerzőink: Szabados (3), Valánszki (2), Sloszár

Értékelés: A mérkőzés előtt a játékvezető közölte, hogy Lengyelt, a bepecsételt félreérthető sportorvosi dátum miatt, nem engedi játszani. A csapatot nagyon megzavarta ez a kis incidens, ugyanis a második percben a hazaiak már 2.0-ra vezettek. Nagyon kapkodva idegesen játszottunk, mind védekezésben, mind támadásban nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. Pontatlanok voltunk és a nehezen megszerzett labdákat gyorsan visszaadtuk az ellenfélnek. A gyors cserék és a csapat átszervezése után, kicsit megnyugodtunk és fölénybe kerültünk. Fokozatosan alakítottuk ki a helyzeteinket, de egy kivételével mindent kihagytunk, így hazai előnnyel vonultunk pihenőre. A félidőben sikerült rendet tenni a fejekben és a második félidőben a csapat már valódi tudását megközelítve, felszabadultan és helyenként jól játszott. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket és szép gólokat szereztünk. A végeredmény a hazaiakra nézve hízelgő, mert sokkal nagyobb különbség volt a két csapat között, de gyenge helyzetkihasználásunknak köszönhetően nem sikerült több gólt szereznünk. A csapat a második félidei játéka miatt dicséretet érdemel, de a szezon során, mind védekezésben mind támadásban most nyújtotta a leggyengébb teljesítményt.
Edző: Dőri Sándor