2019.11.24 TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM, GÖDÖLLŐ

GÖDÖLLŐ RC U21 – MVSC                          2:3 (22-25; 25-12; 27-25; 24-26; 10-15)

Vasárnap a Gödöllőn vendégeskedtünk, ahol hatalmas csatában 3:2-re legyőztük a Gödöllő csapatát.

 Az első szettben remekül nyitottunk, és a támadások befejezésénél rendre jó megoldást választottunk. A gödöllői lányok ellenben sok nyitást rontottak. (0-1)

A másik szettben a Gödöllő magára talált. A jó nyitásaiknak köszönhetően a nyitásfogadásunk hullámvölgybe került, amiből a szett végéig nem tudtunk kijönni. (1-1)

A harmadik szettre kimásztunk a gödörből és a két csapat fej-fej mellett halad a szett végéig. Mind két csapat kihozta magából a maximumot, és csak 27:25-re sikerült megnyerni a gödöllői lányoknak s szettet. (2-1)

A negyedik játékrészt ott folytatták ahol az előzőt befejezték. Mind két csapat jól játszott. Remek nyitások, jó támadójáték, a végjátékban azonban most mi tudtunk felülkerekedni a Gödöllőn és 26:24-re nyertük a játékrész. (2-2)

A mindent eldöntő ötödik szettet a gödöllői lányok kezdték jobban, 5:0 volt a Gödöllőnek, a lányok megrázták magukat és 8:7-tel fordultak a csapatok igaz még a Gödöllőnek. Végül a kiváló nyitásoknak és remek védekezésnek és abból való támadásoknak köszönhetően 15:10-re megnyertük a játszmát és a mérkőzést is. (2-3).

„A második játszmát leszámítva jól játszottunk, ebben a szettben semmi nem sikerült idegesen játszottunk. Örülök, mert egy drámai 3. szett elvesztése után ismét meg tudták a lányok fordítani a mérkőzést. Mindenki hozzá tudott tenni mindig egy kis pluszt, ami kellett a győzelemhez. A nyitásfogadáson még van mit javítani.”

Zsofnyák Márta, Hajduk Panna, Fülöp Csenge, Kovács Dorina, Szikora Evelin, Papp Dóra, Kerepesi Zsófia, Czipa Anett, Bagi Alexandra, Papp Bernadett, Tóth Fanni

Surányi István, Kerekes Attila