2019.10.27 HERMAN OTTÓ GIMNÁZIUM

MVSC – DVTK U21          3:0 (25-12; 25-13; 25-15;)

Vasárnap a Diósgyőr U21-es csapatát láttuk vendégül. A kezdeti bizonytalanság után hamar a kezünkbe vettük az irányítást és a remek nyitásoknak köszönhetően magabiztosan nyertük az első játékrészt (25-12).

A második játékrészben több pontatlanság is csúszott a játékunkba, nyitás és támadás befejezésnél. Sokszor figyelmetlenek voltak a lányok, de a végjátékban már ismét jól működött a gépezet (25-13).

A harmadik szettet nagyon rosszul kezdtük, sokat hibáztunk, ajándék pontokat adtunk az ellenfélnek, Diósgyőr 9-2-is vezetett. A lányok megrázták magukat, odafigyelve megfordították a szettet és ezzel megnyerték a mérkőzést (25-15).

  „Örülök, és gratulálok a lányoknak a győzelemhez. Örülök, mert mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, egy, de legalább másfél szettet és élt is mindenki a lehetőséggel. Még mindig van pontatlanság a játékunkban, amit a hét folyamán próbálunk kijavítani a következő mérkőzésre. Bízom benne ez a győzelem plusz erőt ad mindenkinek a következő mérkőzésekre.”

Surányi István, Zsofnyák Márta, Hajduk Panna, Braun Dóra, Fülöp Csenge, Kovács Dorina, Szikora Evelin, Kerekes Attila, Papp Dóra, Kerepesi Zsófia, Czipa Anett, Bagi Alexandra, Papp Pernadett, Tóth Fanni