2.Forduló 2019.10.20 vasárnap, Miskolc

MVSC U17 – BVSC-Zugló U17                    3:1 (13-25; 25-21; 27-25; 25-22)

MVSC U17 – Dunakanyar SE U17             3:2 (19-25; 25-16; 20-20; 9-25; 15-8)

Két küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl vasárnapi serdülő bajnokság 2. fordulóján. Az előző fordulóban szoros mérkőzéseken maradtunk alul a BVSC és Dunakanyar csapatával szemben és hazai pályán szerettünk volna visszavágni mind két csapatnak.

A BVSC csapata ellen álmosan kezdtünk a mérkőzést, a második, harmadik, és negyedik szettben a két csapat fej-fej mellett haladt és a végjátékban koncentrált és hibamentes játékkal mind a három szettet megnyertük.

A második mérkőzésen a Dunakanyar csapata ellne, az első szettben nem voltunk magabiztosak nyitásfogadásban és ez rá is nyomta a szettre a bélyegét. A következő kést szettben ismét a koncentrált és szép játék következett és megfordítottuk a mérkőzést. 2-1. A negyedik szettben ismét koncentráció nélkül és sok hibával játszottunk. 2-2. A mindent eldöntő 5. szettben mindenki összekapta magát és magabiztos játékkal megnyertük a mérkőzést. És a csoportot 1 2. helyen zártuk.

Büszke vagyok a lányokra! Ki kell emelnem ismét a remek nyitásokat és a mezőnyvédekezésben nyújtott teljesítmény fantasztikus volt. A támadásoknál okosan játszottunk és a centereket is többet foglakoztattuk eredményesen.   

A csapat tagjai (a képen): Kiss Sára, Földházi Anna, Pálffy Gréta, Lukovics Vanda, Bátori Panna, Köcski Nikolett, Madarassy Lili, Túróczy Kata, Vincze Panna, Demeter Bianka, Nagy Flóra, Tóth Csenge,

Surányi István (edző)