Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság 4. forduló

Miskolc 2019.03.10.

Eredmények:
MVSC B-MVSI 1:2 /25-22, 26-28,23-25/
MVSC-SUSI 2:1 /25-20, 25-18, 16-25/
MVSC B-Gyöngyös 1:2 /26-24, 10-25, 19-25/
MVSC B-Kistarcsa 2:0

Csapattagok: Hegedűs Réka, Kiss Annamária, Gyömbér Stella, Kajtor Kitti, Kiss Nadin, Djubók Léna, Bakos Vanessza, Korpás Dorka, Székely Panna Fruzsina, Geiszt Hajnalka

Edző: Kajtor Csaba

Negyedik tornánk Miskolcon volt a Herman Ottó Gimnázium tornacsarnokában. Hét csapat mérette meg magát a rendezvényen.
Elsőnek a már „mumusnak” számító sportiskola csapatával játszottunk a csoportban, az első szettet nyertük, a másodikban is végig vezetünk, de a végjátékban 28-26-ra elbuktunk.
Így jöhetett a harmadik szett ahol az elején egy kicsit elengedtük az ellenfelet, de a hajrát ismét előnyből kezdtük, sajnos ismét megremegtünk, így 25-23-ra elbuktuk a találkozót. Később kiderült, hogy ismét ezen a mérkőzésen múlt, hogy tudunk-e az éremért csatázni.
A csoport második mérkőzésén a Sárospatakot fogaduk ahol simán nyertünk, az utolsó szettben azoknak adtam lehetőséget, akik kevesebbet játszottak a tornán.
A csoport utolsó mérkőzésén a gyöngyösi gárdát fogadtuk /ők nyerték a tornát/ az első szettben hatalmas dolgot vittünk véghez, a gyöngyös első sorát sikerült megverni, a második szettben sajnos elég simán hozta az ellenfél a pontokat, végül a mindent eldöntő harmadik szettben szoros játszmában alul maradtunk. A helyosztón a Kistarcsa csapata várt ránk, de a mérkőzést feladva ők elmentek a tornáról. Így végül az 5. helyet szereztük meg.
A lányokra nagyon büszke vagyok a fejlődésünk töretlen, szépen játszottunk az egész tornán, külön büszkeséggel töltött el hogy az ellenfél edzői is megdicsérték a lányokat, hogy milyen sokat fejlődtek. Ezen a tornán a játékunk alapján bizony érmet érdemeltünk volna.