Torma Ágnes U19 Országos Ifjúsági Bajnokság/ Torma Ágnes U19 női OB I. oszt. C-5

MVSC TORNACSARNOK MISKOLC
2019. február 24. vasárnap

10:00 KÖZGÁZ SC – MVSC-MVSI 3 – 2
11:30 TFSE THAN – Budaörsi DSE/EMERICUS SE 0 – 3
13:00 KÖZGÁZ SC – TFSE THAN 3 – 0
14:30 MVSC-MVSI – Budaörsi DSE/EMERICUS SE 0 – 3
16:00 Budaörsi DSE/EMERICUS SE – KÖZGÁZ SC 3 – 2
17:30 TFSE THAN – MVSC-MVSI 0 – 3

MVSC-MVSI: Fülöp Csenge, Braun Dóra, Szikora Evelin, Fekete Dalma, Bagi Alexandra, Papp Bernadett; Csere: Barna Gréta (libero), Nagy Flóra (libero), Czipa Anett, Kovács Dorina, Prókay Julianna, Prókay Dorottya.

Edző: Surányi István, Kerekes Attila

Az első mérkőzésen a Közgáz csapata ellen egy igen kiélezett csatát vívtunk, melyen nagyon szépen játszottak a lányok. sajnos a végét ők bírták jobban.

A második mérkőzésen a budaörsi csapat ellen viszont a fáradtság látszódott a lányokon, de a harmadik játszmában már sikerült felvenni a játék ritmusát és ismét szép játékot játszani.

A harmadik mérkőzést simán nyertük a TFSE csapata ellen.

Összességében elégedett vagyok a 3 mérkőzésen mutatott játékkal. Persze vannak még hiányosságok, de ezen javítani fogunk és a következő 1 hónap múlva a visszavágókon mi szeretnék nyerni. Különösen elégedett vagyok Braun Dóri és Fülöp Csenge mai teljesítményével. Dóri a csapat legjobbja volt, mind nyitásfogadásban mind a támadások befejezésénél, míg Csenge, aki a serdülő csapat feladója mind a 3 mérkőzésen remekül nyitott és szolgálta ki a társait jobbnál jobb labdákkal.

Foto: Zsiga Zoltán