Öryné Merő Nóra Országos Mini torna III. forduló Miskolc MVSC A csapat

Eredmények:
Justicia SC – MVSC A 0 -3
Sárospatak USI- MVSC A 0 -3

Keresztjáték:
MVSI C – MVSC A 1-2

Döntő:
EVSI B – MVSC A 2-0

Csapattagok: Suba Kinga, Kiss Dorka, Hajdu Lilien, Szűcs Enikő, Bortnyik Réka, Horváth Panni, Murvai Lili, Odor Dorina, Horváth Tímea, Szabó Tímea

Edző: Bejcziné Nagy Éva

A 3. forduló nagy örömünkre Miskolcon került megrendezésre. Sok hozzátartozó eljött megnézni a meccseket és buzdították a lányokat. A hazai pálya nagyobb felelősséggel is járt, a csajok meg akarták mutatni, mit is tanultak idáig.
Két csapat nem jött el, így egy kicsit könnyebb volt a fizikai megterhelés. Az izgalmakból viszont kijutott a csapatnak. A befektetett energia és munka most meghozta a jutalmát! Az első és a 2. játékban is hozták valamennyi játszmát! Az „A” és „B” csapat is nagyon szépen játszott, küzdöttek a pontokért. A nyitások sokat javultak, a mezőnyben is szép megoldásokat mutattak a játékosok. Tudtak küzdeni a pontokért, és meg tudták fordítani a játszmák állását!
A csoportban elsők lettünk és mehettünk a döntőbe jutásért! Nagy volt a tét, és sikerült! Megnyerték nagy küzdelem árán, így biztosak lehettünk a 2. helyezésben. Az Egert még nem tudnánk megverni, de így is nagyon büszke voltam a csapatomra, a 3. fordulóban ezüst érmet szerezni nagy boldogság volt mindenkinek, gyerekeknek, nekem és a sok hozzátartozónak is!