Kézilabda leány serdülő III. osztály, Észak-keleti csoport
2018.03.09.   helyszín: Kisvárda
Kisvárda KC II-MVSC 12-29 (6-13)
Edzői mérkőzés értékelés:80 néző volt a vadonatúj kisvárdai Szent László Gimnázium tornaterem nézőterén. Csapatunk nagyon gyengén kezdte a mérkőzést (7.percben 3-3),de a következő negyed órában 6 gól lőttünk és egyet sem kaptunk.Csapatunk a második félidőben elvárt teljesítményt mutatott,így nem volt kérdés ki lesz a győztes.
A csapat tagjai:

Lakatos Réka, Kis-Orosz Viktória (kapusok), Rokonay Szonja (1 gól), Pipicz Petra (3 gól), Béres Eszter (14 gól), Huszár Anett, Oláh Dalma, Turóczi Alexandra (2 gól), Babos Dorina (8 gól), Gáspár Léda (1 gól).

Edző: Breazu Marius

Kézilabda női ifjúsági III. osztály Észak-keleti csoport

2018.03.10. helyszín:Nyíregyháza
Nyíregyháza – MVSC 43-37 (22-21)
Edzői mérkőzés értékelés:Nem sikerült a bravúr.
Dekoncentráltan érkeztünk a 3. helyezett Nyíregyháza otthonába, aminek sajnos meg is lett az következménye. Egészen a 47. percig sikerült szorosan tartani az állást, mindössze 2 gól volt a különbség. Az ezt követő 5 percben 4 hibát követtünk el egymás után, melynek eredményeképp 6 góllal tudott ellépni az ellenfél. A végén már csak ennek megtartására voltunk képesek.
Edző:Molnár Julianna
Kisiskolás bajnokság lány U9 Kulcsár Anita régió
A hétvégén, vasárnap a Mezőkövesdi Városi Sportcsarnokban rendezték meg az Kisiskolás bajnokság U9-es korosztály második fordulóját. A csapat két mérkőzést játszott erős csapatok ellen, és nagy csatában két győzelmet aratott. Mindenki játéklehetőséget kapott, és bár a játékidő rövid volt, mindenki meg tudta mutatni, hogy mennyit fejlődött. Mindkét kapus nagyon ügyesen védett. Gratulálok a bátor játékhoz a csapatnak.
Eredmények:
MVSC-Kazincbarcika 11-8, (Legjobb góllövő: Farkas Mirella 5, Szinay Sarolta 3, Farkas Panna 2) Sárospataki USI-MVSC 12-14 (Legjobb góllövő:Farkas Mirella 7, Farkas Panna 4)
A csapat tagjai: Álló sor:Kovács Hanna, Mandlik Sára, Lakatos Lívia, Nagy Zsófia, Lakatos Sára, Kuty Jázmin Anna, Sugár Eszter, Szinay Sarolta, Alsó sor: Horváth Noémi, Durányik Bíborka, Kuru Mira, Farkas Panna, Farkas Mirella, Oleár Lorina, Fekszik: Kerényi Klaudia
edző: Dr. Polyák Zsolt