Üdvözlünk a Vasút kötelékében. Az alábbi kérdések megválaszolásával az a célunk, hogy kicsit feltérképezzük az új labdarúgóinkat azok számára, akik figyelemmel követik a felnőtt csapatunkat.

  1. Mesélj magadról! Milyen utat jártál be eddig a labdarúgó és civil életben?

Először is örülök, hogy sikerült az átigazolás. Dunai Zsolt vagyok, 19 éves. Pályafutásom a Borsod Volánnál kezdtem, majd 2013-ban igazoltam a DVTK-hoz.

Jelenleg Miskolcon tanulok a Fáy András Szakgimnáziumban, Turisztikai szakon.

  • Miért döntöttél a Vasút mellett? Mire számítasz a csapat szereplését illetően?

Sajnos az utóbbi szezonba több sérülést követően keveset tudtam hozzá tenni a csapathoz, de minden erőmmel azon vagyok, hogy ez változzon és megmutassam mire vagyok képes. Korábbi edzőm, Jordán András ajánlotta ezt a csapatot és szerette volna, ha itt folytatnám. Sok mindentől függ egy csapat teljesítménye, azonban, ha mindenki megteszi azt amire képes a kemény munkával a tabella felső részén találjuk magunkat.

  • Milyen poszton érzed magad a legkomfortosabban, mik az erősségeid, illetve milyen terved vannak a saját teljesítményedet illetően?

Én inkább támadó szellemű játékos vagyok. Egyik erősségem a támadófejesek, a támadás befejezés, de szeretem a párharcokat, illetve eldönteni a meccseket. Középcsatárként szeretek a legjobban játszani, de sokszor játszottam szélső támadót is. Gyorsan gondolkodom a pályán, jól olvasom az ellenfél játékát és könnyen alkalmazkodom a kialakuló játékhelyzetekre.

  • Mit üzensz a szurkolóinknak?

Remélem a meccseken minél többen tudunk együtt harcolni és győzni!

Segítségedet köszönjük!

Hajrá Vasút!