2021.11.11. MVSC Sporttelep

MVSC-Miskolc – Miskolci Sportiskola 1:0
MVSC-Miskolc: Terbe – Kuchta, Árvai, Bogoly, Csordás, Kondás, Sidlovics, Bumbera, Darabos
Csere: Farkas
Gólszerző: Csordás

A csapat végig motiváltan, helyenként jól játszott. A védekezést nagyszerűen megoldotta a csapat, az ellenfélnek nem volt kaput eltaláló lövése. Támadásban ha higgadtabbak és pontosabbak vagyunk, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

MVSC-Miskolc – Parasznya 3:1
MVSC-Miskolc: Farkas- Kuchta, Árvai, Bogoly, Sidlovics, Kondás, Csordás, Bumbera, Darabos
Csere: Terbe, Dimitropulosz
Gólszerző: Kondás, Darabos, Árvai.

A lelkes vendégek nagy akarattal vetették magukat a játékba így egy kicsit megnehezítették a dolgunkat. A csapat játékán érezni lehetett az előző mérkőzés fáradalmait, kicsit pontatlanok voltunk és a játékunk nem volt folyamatos. A védekezésünkbe hiba csúszott és egy súlyos egyéni hibából gólt kaptunk, de végül sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést.

MVSC-Miskolc – DVTK SE 2:0
MVSC-Miskolc: Terbe- Kuchta, Árvai, Bogoly, Csordás, Kondás, Sidlovics, Bumbera, Darabos
Csere: Dimitropulosz
Gólszerző: Sidlovics, Darabos

A csapat támadólag lépett fel a diósgyőriek ellen és egy szép támadás végén Sidlovics talált a kapuba. Vezetésünk után is mi birtokoltuk többet a labdát, de a zsinórban harmadik mérkőzés okozta fáradtság több játékoson kezdett eluralkodni így sokkal pontatlanabbak voltunk a kelleténél. A csapat összeszorított foggal, küzdött és Darabos góljával megérdemelt győzelmet arattunk.

MVSC-Miskolc – Borsod FC Miskolc 6:0
MVSC-Miskolc: Farkas- Kuchta, Árvai, Bogoly Sidlovics, Kondás, Dimitropulosz, Csordás, Darabos
Gólszerző: Darabos (4), Árvai, Csordás

Végig nagy fölényben játszva magabiztos győzelem a teljesen elfáradt Borsod foci játékosai ellen.

A nagyon nehéz körülmények között lejátszott tornán, ma a csapat a szebbik arcát mutatta, Valamennyi mérkőzésen nagyon motiváltak voltak a játékosok és a játékkal is elégedett voltam. A pálya és az időjárás okozta nehézségekhez jól alkalmazkodtak és hozzáállásukkal sikerült pótolni Stefán Levente hiányát. A mai teljesítményéért valamennyi pályára lépő játékos dicséretet érdemel!

edző: Dőri Sándor