1. október 27.
    Bükkábrányi SC – MVSC Miskolc 0:3 ( 0:0 )
    MVSC-Miskolc: Zombor-Kinik, Gyuricza, Árvai, Vadicska, Török, Szőke, Stefán, Mestellér
    Csere: Kiss Zalán, Tóth-Pfliegler, Bihon
    Gólszerző: Mestellér, Török, Szőke

A mérkőzés jól kezdődhetett volna számunkra, hiszen egy védelmi hiba után, a huszadik másodpercben Mestellér a kapussal állt szemben, de kihagyta a kihagyhatatlant. A jó felépítésű hazaiak, brusztoltak küzdöttek. Próbálták a védelmünk mögé beívelni a labdákat, és a gyors csatáraikkal veszélyt jelenteni a kapunkra, de a védelmünk jól állt a lábán. A mi játékunk sok kívánnivalót hagyott maga után, Sok volt az eladott labda, pontatlanok voltunk és az átlövéseink sem találták el a hazai kaput, a széleken nem tudtunk mögéjük kerülni. Meddő mezőnyfölényben játszottunk, de a gól nem volt benne a játékunkban. Végül a hazai kapus besegített nekünk, mert óriásit hibázott és gólt rúgatott Mestellérrel. A vezetésünk után kitámadott a hazai csapat, és két gyors kontrát sikerült góllal befejezni és az eredmény alapján magabiztos győzelmet aratnunk.
A mérkőzésen Gyuricza kiemelkedett a teljesítményével, rajta kívül még Árvai érdemel dicséretet.

  1. október 29.
    Parasznya SE – MVSC Miskolc 1:6 (1: 3)
    MVSC-Miskolc: Zombor-Kinik, Stefán József, Vadicska, Török, Árvai, Barsi, Valánszki, Mestellér
    Csere: Kiss Zalán, Bihon, Stefán Levente, Tóth-Pfliegler
    Gólszerző: Valánszki (2), Török, Mestellér, Barsi, Árvai.

Borzasztóan rossz, göröngyös pályán lejátszott mérkőzésen a hazaiak első kapura lövéséből gólt kaptunk. Mindenkit meglepett, ahogy a kapunk felé guruló labda a léc alá vágódott. A bekapott gólra szinte azonnal válaszoltunk, de gyengén, körülményesen és pontatlanul játszottunk. Sok volt az eladott labda, a széleken, ha mögéjük kerültünk, nem voltak használhatók a beadások. Végül két egyéni akcióból sikerült megnyugtató előnnyel a félidőre vonulni.
A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Nem lehet mindent a nagyon rossz minőségű talajra fogni, sokszor 2 méterre nem tudtunk pontosan egymáshoz passzolni. Rengeteg rossz passz, labdakezelési hibák, kapkodás, elképzelés nélküli játék folyt a pályán. A hazaiak kezdtek fáradni és arra rúgták a labdát amerre álltak. Sorra alakítottuk ki a helyzeteinket a kapujuk előtt, de kabaréba illő megoldásokat választottunk. Végül sikerült még három gólt szereznünk, mellyel megnyertük a mérkőzést.

edző: Dőri Sándor