SAJÓSZÖGED – MVSC Miskolc 0 : 5 ( 0 : 3 )

MVSC Miskolc: Répási, Árvai, Barsi, Sinkovicz, Török, Gyuricza, Stefán József, Darabos, Szabados.
Csere: Kinik, Mestellér, Stefán Levente
Gólszerző: Szabados ( 2 ), Árvai, Darabos, Gyuricza.

A szakadó esőben lejátszott mérkőzésen jól játszva magabiztos győzelmet arattunk. Az első perctől kezdve irányítottuk a játékot, a hazaiak csak a védekezéssel foglalkoztak, a mérkőzésen a kapusunknak nem volt védeni valója. Az első két nagy helyzetünk még kimaradt, de egy szép támadás végén Szabados a jobb sarokba passzolta a labdát. A csapat a megbeszélteket betartva próbált játszani, de a csúszós talaj sokszor megtréfálta a játékosokat. De az időjárási körülményekhez, a hazaiaktól jobban alkalmazkodtunk, sokat lőttünk távolról kapura, amelyből két átlövésünk is a kapus keze között csúszott a hálóba.
A második félidőt gyors góllal kezdtük és ezzel végleg eldöntöttük a mérkőzést. A folytatásban is végig uraltuk a játékot, de egyre több lett a pontatlanság, a kínálkozó lehetőségeket elkapkodtuk, vagy a hazaiak kapusa védett. Gyuricza egy szöglet után még betalált ezzel kialakította a végeredményt.
Az esőben lejátszott mérkőzésen, valamennyi pályára lépő játékos dicséretet érdemel, de Gyuricza, Árvai és Szabados kiemelkedett teljesítményével és hozzáállásával.

Edző: Dőri Sándor