A 2020-2021 Regionális U15 -ös bajnokság győzteseként jutottunk fel az Országos U16 Alap bajnokságba, két osztályt léptünk fel.
Első bajnoki mérkőzésünket Budapesten a III. KER TVE csapatával játszottuk 2021.08.28-án.
Már az első félidő elején óriási nyomást helyezett ránk az ellenfél csapata. A szervezett védekezésnek köszönhetően nem tudtak gól szerezni, így az első félidő 0-0 eredménnyel zárult.
A második félidőben egy kontra támadásból az 51. perceben megszerezte a vezetést a hazai csapat, így 1-0 lett az eredmény. Több alkalommal próbáltuk a labdát kihozni, mind a két félidőben, támadást felépíteni, ami nagyszerűen sikerült, viszont a támadás befejezés pontatlan volt. Minden helyzetet kihagytunk. A 85. percben egy szögletből kipattanó labdát tudott értékesíteni az ellenfél: 2-0. Továbbra sem adtuk fel a mérkőzést, így a 87. percben szépíthettünk volna. A felső kapufáról a gólvonal mögé pattanó labdát a játékvezető nem adta meg. Végeredmény III.KER TVE -MVSC 2-0.
Megdicsérem a játékosokat, hiszen végig kitartóan játszottak. Ha a gólhelyzeteinket jobban értékesítjük, talán más eredmény születik.
Gratulálok az ellenfél csapatának!

MVSC-Miskolc: Koczán Krisztián, Oláh Marcell, Tóth Benedek, Tóth Milán, Tóth Sándor, Kurucz Zétény, Laczkó Norbert, Matusz-Kalász Bence, Bíró Balázs, Fenesi Péter, Nagy Antal
Cserék: Magyar Ádám, Veres Botond Boldizsár, Munkácsi Máté, Bódi Bence, Lévai Áron

Bódi Béla utánpótlás U16 -os edző