2020. január 26. vasárnap

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont

Vezette: Varjasi Melinda, Varga András

VRCK – Miskolci VSC 0:3 (-14, -9, -13)

Miskolci VSC: Tóth Fanni, Zsofnyák Márta, Papp Bernadett, Kerepesi Zsófia, Kovács Dorina, Hajduk Panna. Csere: Papp Dóra (libero), Bagi Alexandra, Fülöp Csenge, Braun Dóra.

Több nehézségünk ellenére a kitűzött célunk a játszmaveszteség nélküli győzelem volt. Sajnos, ismét nem került el bennünket a sérülés és egyetemi vizsgák miatti hiányzás. Kicsit álmosan kezdtünk, a barcikai lányok ezt ki is használták a játszma első felében. A játékrészközepétől egyre inkább a mi akaratunk dominált és viszonylag simán, de teljesen megérdemelten kerültünk előnybe.

A második felvonásban két, előre megbeszélt cserékkel vágtunk neki. Örömünkre ez sem fogta vissza a lendületünket. Egyre inkább meglátszott a két csapat játéktudásában és rutinjában mutatkozó különbség. Jól működtek a feladó-támadó kapcsolatok és magabiztosan húztuk be a játszmát.

A harmadik, és egyben utolsó játszmára tovább nőtt a lányok önbizalma és egy pillanatig sem volt kérdés senki számára, hogy milyen eredménnyel zárul az összecsapás.

Kerekes Attila: Az ilyen kötelező győzelmek néha nehezen születnek meg. Most nem így alakult. Végig kézben tartva a mérkőzést, félgőzzel is hozták a lányok a meccset. Külön öröm számomra, hogy a sok csere ellenére stabil játékot tudtunk produkálni!