2019. december 13. péntek

NYÍREGYHÁZA, BEM JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA NYÍREGYHÁZA EPRESKERT UTCA 10.

Vezette: Hóbor Béla, Szabó Attila

FATUM Nyíregyháza – Miskolci VSC 3:1 (-27, 24, 11, 5)

Miskolci VSC: Fülöp Csenge, Zsofnyák Márta, Papp Bernadett, Kovács Dorina, Kerepesi Zsófia, Szikora Evelin. Csere: Czipa Anett (libero), Hajduk Panna, Tóth Fanni.

Az első játszma nagyon küzdelmes párharcot hozott. 20:20-ig felváltva jutott előnyhöz a két csapat, majd két játszmalabda hárítása után behúztuk a játszmát. A második etap is kiegyenlített csatát hozott. Zömmel a nyíregyházi lányoknál volt az előny, de a végjátékban sikerült kiegyenlítenünk. Az eredményjelző 24:24 állása után azonban a hazaiak jobb megoldásokat választottak és nyerték a játszmát. A következő játékrész elején tartottuk a lépést ellenfelünkkel, majd egyre több hiba, rossz megoldás miatt sima vereség lett az eredmény. Sajnos a negyedik játszmában sem találtunk magunkra, alapdolgokban is rengeteget hibáztunk az egyre magabiztosabb ellenfelünkkel szemben.

Kerekes Attila: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Az első játszma megmutatta, hogy vesztesnek tűnő helyzetből is képesek vagyunk felállni és győzni. A második játszma elvesztése után fokozatosan fogyott el a csapatunk. Több volt ebben a meccsben, dolgozunk tovább.