2019. december 7. szombat

BUDAPEST, SZENT BENEDEK GIMNÁZIUM, PRÁTER UTCA 11

Vezette: Csizmarik József, Kulcsár Gergely

Kispest SE – Miskolci VSC 3:0 (13, 16, 22)

Miskolci VSC összeállítása: Fülöp Csenge, Zsofnyák Márta, Papp Bernadett, Kovács Dorina, Kerekesi Zsófia, Szikora Evelin. Csere: Czipa Anett (libero), Bagi Alexandra, Hajduk Panna, Tóth Fanni.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, majd két állásban sem tudtunk továbblépni. Ezzel el is úszott az első játszma, annak ellenére, hogy azért faragtunk a hátrányunkból. A második szettben már tovább tudtunk összpontosítani és a játék minden elemében megfelelően teljesítettünk. ekkor, sajnos több egyéni hiba miatt a játszma közepén ellépett az ellenfelünk, sajnos, visszaesett a harci kedvünk és elengedtük ezt az etapot. A harmadik játszma elején a Kispest valamivel határozottabb és pontosabb játékot produkált nálunk. A szett közepére állandósul a 3-4 pontos előnyük. Nekünk viszont, szívós munkával, egymást segítve ledolgozni a hátrányunkat. Sőt, 19:18 állásnál átvettük a vezetést (Bravó lányok!). Az ezt követő végjátékban az ellenfelünk nagyobb rutinja döntött a javukra.

Kerekes Attila: A Papp Dórát – csapatunk egyik meghatározó játékosát – nélkülöző, fiatal csapatunk egyre inkább magára talált, ahogy teltek a mérkőzés perecei. Több hittel és önbizalommal sokkal magasabbra juthatunk!